Vilka använder Easy Staff?

Easy Staff används dagligen av både små och stora organisationer för att förbättra deras internkommunikation. Appen passar företag inom tillverkning, industri, bygg, it, konsult, service och många fler branscher där personalen inte alltid har ett skrivbord.

Testa gratis
Layer

NÅGRA AV KUNDERNA

Appen används i olika branscher

Easy Staff kräver varken dator, särskild arbetstelefon eller lösenord. Appen kan användas genom hela organisationen utan att tumma på säkerheten med BankID som primär inloggning.

Kunder som använder Easy Staff har oftast personal spridd över olika platser. På kontoret, i verkstaden, ute på jobb, hemma, distans eller på resa. Genom att använda Easy Staffs personalapp kan våra kunder inkludera hela personalstyrkan och ta internkommunikationen med sina medarbetare till en helt ny nivå.

OilQuick

"För oss är det helt klart en förbättring jämfört med att tidigare maila ut allt och att ha kontaktinformation i vårt CRM. Vi kan varmt rekommendera både personalappen och gänget bakom Easy Staff."

- Niklas Horn Lundberg, VD, Crediflow och OptoSweden AB

UTVECKLAS TILLSAMMANS

Easy Staff utvecklas av våra kunder

Beställa lunch i appen? Boka massage? Eller visa information från Easy Staff i ett externt system? Vi utvecklar löpande funktionalitet utifrån våra kunders behov och erbjuder ett REST API. Med Easy Staff kan ni som företag kommunicera på ett enklare och effektivare sätt, vilket leder till nöjdare personal, bättre resultat och minskade kostnader.

OilQuick

"Vi ser redan nu att informationsflödet är markant bättre, fler deltar i våra aktiviteter, säkerheten har ökat och det viktigaste av allt är att alla medarbetare upplever att vår nya kommunikationsapp underlättar i deras vardag"

- Malin Lindqvist, HR-chef på OilQuick AB

Här finns våra kunder

Branscher som använder Easy Staff

Bygg & entreprenad

IT- och konsult

Tillverkning & industri

Bemanning

Service och underhåll

Fastighet

Logistik och transport

OilQuick

"Easy Staff effektiviserar genom att ta bort behovet av att fråga efter status på personal. Appen fungerar bra och ger en god överblick på personalstyrkan."

- John Nygren, Administrativ chef på Internetport

Teamet bakom

Med ett dedikerat utvecklarteam med över 10 års erfarenhet och flera lyckade appar och system i ryggen utvecklas Easy Staff med senaste tekniken inom apputveckling.

Om du har några frågor eller behöver support, kan du alltid nå vår kundtjänst som är redo att besvara dina frågor.

Kom igång idag

Testa gratis i 14 dagar.