Easy Staff började med en enkel idé

En app för att kommunicera snabbt och säkert

När det kommer till personalen så är ett av de viktigaste momenten att hålla dem engagerade och involverade. Vi har utvecklat en app, med personalen i fokus, där vi hjälper er att öka engagemanget och deltagandet bland medarbetare. Genom att använda Easy Staff kan ni dela nyheter, aktiviteter och bjuda in till evenemang på ett enkelt och säkert sätt. Med en personalapp lättåtkomlig i fickan, inkluderar ni hela personalstyrkan och tar kommunikationen med era anställda till en helt ny nivå.

Med Easy Staffs app blir ni ännu mer attraktiv som arbetsgivare med förstklassig och säker medarbetarkommunikation.

Utvecklarteam på Easy Staff

Team Easy Staff

Personerna bakom Easy Staff består av olika roller; VD, säljare, utvecklare, marknadsförare och kundsupport.

Med ett dedikerat utvecklarteam med över 10 års erfarenhet och flera lyckade appar och system i ryggen utvecklas Easy Staff med senaste tekniken inom apputveckling.

Har du frågor om appen eller andra ärenden når du snabbt vår support som är redo att besvara dina frågor.

Boka demo av Easy Staff


"Det ska inte spela någon roll om du är på bygget, i fabriken eller i servicebilen, du ska få samma uppdateringar som kontoret. Det ska vara enkelt och säkert. Vi utvecklar Easy Staff till att underlätta för fler."

- Jonatan, Customer Success

En personalapp för flera branscher

Alla medarbetare ska vara uppdaterade i det som händer på företaget, oavsett plats.

Appen sparar tid och bidrar till att förbättra internkommunikationen i flera branscher. En stor del av anställda sitter t.ex. inte vid ett skrivbord, med personalappen i fickan inkluderas även denna arbetsgrupp.

Företag som vill utvecklas och växa bör se till att investera i en mobilapp för internkommunikation, då det kan leda till fler nöjda medarbetare och kunder.

Vårt mål är att göra arbetsvardagen enklare.

Personalapp för olika företag

Easy Staff kompenserar koldioxidavtryck

Vi vill bidra till en bättre miljö och arbetar för att minska digitala koldioxidavtryck genom att utveckla snabb kod och och använda datacenter i Sverige som drivs av 100% koldioxidfri energi.

För de avtryck vi gör vill vi kompensera. Idag planterar vi träd och sponsrar klimatprojekt via EcoLogi.

Titta på vår skog och plantera gärna ett träd i den!

Easy Staff odlar träd i Madagascar, Tanzania, Peru, Mozambique, Uganda och stödjer vindkraftsprojekt i Thailand.

Senast uppdaterad 25 januari 2023

Få nöjd personal

🔔 Nyhetsflöde

Boosta er kommunikation med snabba nyhetsuppdateringar och aktiviteter som personalen kan anmäla sig till direkt i appen. Informera snabbt hela organisationen med chefsbrev eller padelturnering.

💬 Chatt

Nå varandra snabbt i företagschatten. Kommunicera inom organisationen oavsett plats eller enhet. Starta chattgrupper och informera om projekt, meddela om fikabröd eller skicka en bild på nya fabriksmaskinen.

📅 Frånvarohantering

I kalendern visas aktuell frånvaro och här skickar personalen ledighetsansökan som teamledare/chef kan bevilja eller neka. I appen registreras även kundbesök, distansarbete, vab och sjukfrånvaro.