Upptäck funktioner i Easy Staff

En app för internkommunikation kan göra underverk i organisationen. Med smarta funktioner i appen kan ni snabbt dela händelser, nyheter och bjuda in till aktiviteter för att öka engagemang och deltagande. Koppla ihop företaget som aldrig förr med appen i fickan och ta företaget till nästa nivå. Med Easy Staff kan ni som företag kommunicera på ett enklare och effektivare sätt, vilket leder till nöjdare personal, bättre resultat och minskade kostnader.

Senast uppdaterad 15 november 2022

Personligt informationsflöde

Personligt informationsflöde

Medarbetarens personliga informationsflöde med relevanta nyheter och händelser baserat på deras arbetsplats och avdelning.
Läs mer om nyhetsflödet

Chatt 💬

Snacka säkert utan användarnamn och lösenord. Kommunicera genom en företagschatt - både kul och effektivt. Ge personalen ett chattverktyg för att vardagssnacka, oavsett plats eller enhet.
Utforska chatten
Easystaff Fabrikspersonal Chattverktyg
Personalapp med kalender med frånvarohantering

Ledighetsansökan och frånvaro

Med frånvarohantering i Easy Staff får ni en överblick på företagets frånvaro i kalendern. Låt personalen skicka ledighetsansökan och få svar i appen av teamledare/chef som snabbt kan bevilja eller neka. Personalen kan även registrera kundbesök, distansarbete, vab och sjukfrånvaro.
Läs mer om Kalendern

Webbapp

Få samma upplevelse i webbläsaren som via mobilappen fast på en större yta. Ta del av nyheter och aktiviteter, få utökade vyer i kalendern för enklare semesterplanering. Snabb och säker inloggning med BankID.

Kommer snart

Easy Staff Webapp
Personlig utveckling samlas i appen

Medarbetarutveckling

Få koll på er utveckling genom att samla medarbetarinformation i appen. Samtalsunderlag, anställningsavtal och rollbeskrivningar. Dokumentera medarbetarens personliga mål, kompetenser/certifikat och datum för uppföljning. Säkert och lättåtkomligt för både teamledare och medarbetare.
Läs mer om Utveckling

Kontaktlista

Ha alltid en uppdaterad översikt över dina kollegor och deras kontaktuppgifter. Låt personalen snabbt ta kontakt med varandra, eller få ett ansikte på en nyanställd.
Kontaktlista får att nå kollegor
Se aktuella jobbannonser på företaget i personalappen

Jobbannonser

Mycket på gång? Kanske har ni redan den potentiella kandidaten hos er? Eller en anställd som känner någon? Under karriär kan personalen se aktuella jobbannonser. Personalen kan läsa om tjänsten och även göra en intresseanmälan som ansvarig direkt meddelas om.

Koppla på och koppla av

Easy Staff går att integrera med personalregister för att använda befintlig information. Inga fler system, identiteter eller lösenord. Plug-and-Play! Fortnox? Eget API? Vi bygger kopplingar löpande.

Säkerhet i appen

Easy Staff är en modern och säker plattform som följer lagar och regler enligt GDPR. Appen är utvecklad med modern teknik och säker autentisering som skyddar kundens data.

Saknas din funktion?

Låt oss höra! Easy Staff har ett dedikerat utvecklarteam som bygger funktioner utifrån önskemål och utvecklar appen tillsammans med olika företag och branscher.

Få nöjd personal

Hur kommer man igång med Easy Staff?

Vi skapar snabbt ett företagskonto och hjälper er igång med appen. Testa 30 dagar utan kostnad innan ni bestämmer er. Gillar ni appen och vill fortsätta behåller ni kontot med allt innehåll.

1. Företagskonto skapas
Nu är ni på väg till bättre kommunikation! Det första ni behöver är ett företagskonto i Easy Staff, det hjälper vi er med vid kontakt.

2. Användare importeras
Vi hjälper er att integrera Easy Staff med ert personalregister och importerar användare (alternativt skapas användare manuellt i adminportalen)

3. Appen laddas ner
Personalen laddar ner appen i App Store eller Google Play (till jobbmobil eller privat) och loggar smidigt in med BankID.

4. Succé! Kommunicera bättre Nu kan ni börja kommunicera bättre!
Nu är ni redo att ta företaget till nästa nivå med ett bra kommunikationsverktyg. Vi skickar med instruktioner till användare och admin. 

   Ladda ned Easy Staff på App Store Ladda ned Easy Staff på Google Play