Funktionerna i Easy Staff

Easy Staff är nya tidens personalsystem som ersätter det klassiska intranätet, mail-kaos, SMS-grupper och chatt-appar.

Dela händelser, dokument, nyheter och bjud in till aktiviteter för att öka engagemang och deltagande. Gör det enklare för medarbetarna att anmäla frånvaro och ansöka om ledighet. Personalen loggar in med BankID som gör det både enkelt och säkert. Med appen i fickan når ni ut med pushnotiser snabbt och alla vet vad som händer, och var alla är. Easy Staff hjälper er kommunicera på ett enklare och effektivare sätt, vilket leder till nöjdare personal, bättre resultat och minskade kostnader.

Senast uppdaterad 28 januari 2023

Nyhetflöde Easystaff

Nyheter & aktiviteter

Boosta er kommunikation med uppdateringar och aktiviteter som personalen kan anmäla sig till direkt i appen. Nå snabbt ut till hela organisationen med veckobrev, dokument, AW och padelturneringar. Dessutom säkerställer du att ingen får ett mail med affärskritisk information av misstag, det kan du inte ångra.
Läs mer om nyhetsflödet

Chatten

Skicka privata meddelanden eller skriv i grupper, istället för att skicka SMS. Pushnotiser och BankID gör det snabbt, enkelt och säkert.
Utforska chatten
Chatt
Kalender

Ledighetsansökan och frånvaro

Med frånvarohantering i Easy Staff får ni en överblick på företagets frånvaro i kalendern. Låt personalen skicka ledighetsansökan och få svar i appen av teamledare/chef som snabbt kan bevilja eller neka via pushnotiser. Personalen kan även registrera kundbesök, distansarbete, vab och sjukfrånvaro.
Läs mer om Kalendern
Medarbetarutveckling

Medarbetarens dokument

Få koll på er utveckling genom att samla medarbetarinformation i appen. Samtalsunderlag, anställningsavtal och rollbeskrivningar. Dokumentera medarbetarens personliga mål, kompetenser/certifikat och datum för uppföljning. Säkert och lättåtkomligt för både teamledare och medarbetare.
Läs mer om Utveckling

Personallista

Ha alltid en uppdaterad översikt över dina kollegor och deras kontaktuppgifter. Låt personalen snabbt ta kontakt med varandra, eller få ett ansikte på en nyanställd. Smidig filtrering om ni har många anställda på olika avdelningar.
Kontakt
Karriar

Jobbannonser

Mycket på gång? Skapa jobbannonser för internrekrytering. Kanske har ni redan den potentiella kandidaten hos er? Eller en anställd som känner någon? Under karriär kan personalen se aktuella jobbannonser. Personalen kan läsa om tjänsten och även göra en intresseanmälan som ansvarig direkt meddelas om med en notis.

Webbversion för kontoret

Få samma upplevelse i webbläsaren som via mobilappen fast på en större yta. I den webbaserade versionen finns även administrativa funktioner för dig som arbetar från kontoret. Få utökade vyer i kalendern för enklare semesterplanering, hantera nyheter, dokument och chattgrupper. Snabb och säker inloggning med BankID.
Webbapp

Koppla på och koppla av

Easy Staff går att integrera med personalregister för att använda befintlig information. Inga fler system, identiteter eller lösenord. Plug-and-Play! Fortnox? Eget API? Vi bygger kopplingar löpande.

Säkerhet i appen

Easy Staff är en modern och säker plattform som följer lagar och regler enligt GDPR. Appen är utvecklad med modern teknik och säker autentisering som skyddar kundens data.

Saknas din funktion?

Låt oss höra! Easy Staff har ett dedikerat utvecklarteam som bygger funktioner utifrån önskemål och utvecklar appen tillsammans med olika företag och branscher.

Få nöjd personal

Hur kommer man igång med Easy Staff?

Vi skapar snabbt ett företagskonto och hjälper er igång med appen. Testa 30 dagar utan kostnad innan ni bestämmer er. Gillar ni appen och vill fortsätta behåller ni kontot med allt innehåll.

1. Företagskonto skapas
Nu är ni på väg till bättre kommunikation! Det första ni behöver är ett företagskonto i Easy Staff, det hjälper vi er med vid kontakt.

2. Användare importeras
Vi hjälper er att integrera Easy Staff med ert personalregister och importerar användare (alternativt skapas användare manuellt i adminportalen)

3. Appen laddas ner
Personalen laddar ner appen i App Store eller Google Play (till jobbmobil eller privat) och loggar smidigt in med BankID.

4. Succé! Kommunicera bättre Nu kan ni börja kommunicera bättre!
Nu är ni redo att ta företaget till nästa nivå med ett bra kommunikationsverktyg. Vi skickar med instruktioner till användare och admin. 

   Ladda ned Easy Staff på App Store Ladda ned Easy Staff på Google Play