3 januari 2024

Nyhet i appen: Resursbokningar

Nu kan du enkelt boka fordon, verktyg, lokaler och annan utrustning i Easy Staffs kalender.

Boka konferensrum, företagsbil eller utrustning som alla behöver

Har du någonsin letat efter projektorn eller poolbilen och känt frustration över att inte veta var den är eller vem som använder den? 

Good news! Vår senaste funktion i personal-appen gör det enkelt att samla och boka företagets olika resurser direkt i appen. Med den här enkla funktionen kan du snabbt göra olika resurser, från fordon till verktyg och lokaler, bokningsbara för all personal, inklusive medarbetare utan mailadress eller office/gmail-licens.

Se vem som bokat

Förutom att boka resurser kan du även se vilken personal som för närvarande använder dem. Detta underlättar kommunikationen och förhindrar eventuella dubbelbokningar.

Gör flera resurser bokningsbara

Oavsett om det handlar om att boka en konferenslokal för nästa möte, snabbt lokalisera arbetsverktyg för ett pågående projekt eller se vem som har företagets bil för dagen, ger bokningar i kalendern dig den kontroll du behöver.

Praktisk information om resurser

Finns det en HDMI-sladd i konferensrummet? Vart ska poolbilen parkeras och hur löser jag ut tank-kort och nycklar? Underlätta för dom som bokar. Varje resurs i kalendern har ett informationsfält där bokaren ser praktiskt information som tillbehör, platser och vad som gäller när resursen bokas.

Boka om eller avboka

Ändrade planer? I kalendern kan personalen snabbt avboka eller boka om vid behov så att resursen blir tillgänglig för annan personal och utnyttjas optimalt.

Upptäck fördelarna med Easy Staff

Easy Staff är en app som gör det enklare att dela information, hantera personalfrågor och engagera medarbetare utan skrivbord.

Kan Easy Staff passa er?

Är du på jakt efter personalsystem, personalapp eller hrsystem men inte hittat rätt? Då kanske Easy Staff passar er! Boka en demo så visar vi allt.

Vill du se efter själv? Skapa ett konto helt kostnadsfritt via formuläret. Inget kreditkort eller bindande avtal krävs.

 

Läs vår integritetspolicy

Läs tjänsteavtalet

 

Du kan även kontakta oss på: 021 - 80 07 70