1 mars 2023

Produktnytt - Mars bjuder på nya uppdateringar

Nu har vi uppdaterat Easy Staff med flera funktioner för dig som admin och användare i appen.

Registrera frånvaro för en medarbetare

Vi är glada över att meddela en ny uppdatering till vår frånvaromodul som gör det möjligt för administratörer att registrera frånvaro i kalendern på en annan persons konto. Denna efterfrågade funktion är nu tillgänglig för våra kunder.

Genom att använda vår uppdaterade 📅 frånvarohantering kan administratörer enkelt registrera frånvaro på uppdrag av en annan person. Detta kan vara särskilt användbart i situationer där en anställd inte har tillgång till internet eller inte kan logga in på sitt konto för att anmäla sin frånvaro.

Dessutom kan administratörerna enkelt få en överblick över företagets frånvaro och hantera den på ett effektivare sätt. Vi tror att det kommer att göra frånvarohantering enklare och mer effektiv för alla.

Hantera ledighetsansökan som admin

En till uppdatering i kalendern! Den nya funktionen gör det möjligt för administratörer att svara på andras ledighetsansökningar 🌞

Detta kan vara särskilt användbart i situationer där en anställds närmaste chef är bortrest eller inte är tillgänglig för att svara på en ledighetsansökan. Dessutom kan administratörerna enkelt få en överblick över företagets ledigheter och hantera dem på ett effektivare sätt.

👁️‍🗨️ Läskvittens på chattmeddelanden

Från och med idag kommer vår chattfunktion att ha en ny och efterfrågad funktion: läskvittens. Detta innebär att användare nu kan se om ett meddelande har lästs eller inte. Genom att öppna chatten kan man enkelt se om meddelandet har blivit läst, tack vare ögat bredvid varje meddelande.

Den här nya funktionen kommer att vara särskilt användbar för användare som behöver följa upp på viktiga meddelanden eller som vill veta om deras meddelande har nått mottagaren. Det kommer också att hjälpa till att undvika missförstånd och minska svarstiden för viktiga meddelanden.

Chatt med läskvittens

Vi på Easy Staff är alltid glada över att kunna erbjuda våra användare en bättre och mer användarvänlig tjänst, och vi är övertygade om att läskvittens-funktionen kommer att vara ett välkommet tillägg till vår chattfunktion. Vi ser fram emot att se hur våra användare kommer att dra nytta av denna nya funktion och hoppas att det kommer att göra chattupplevelsen ännu bättre för dem.

Se deltagare på events

Nu kan man se alla som anmält sig till en aktivitet genom att klicka på Visa deltagare inne på ett inlägg. Den utökade funktionen visar en lista på alla anmälda på en aktivitet. 

Deltagarlista i appen

Vi tror det kommer hjälpa er att planera bättre, ni ser snabbare vilka kollegor som deltar, så att ni kan boka samåkning, lunch och padelbanor..

 

Snabbare ⚡

Juste. Vi har uppdaterat sån där teknik, bakomliggande prylar som gör att appen nu är snabbare!

Skogen växer!

Nya uppdateringar = fler träd i Madagascar, Tanzania, Peru, Mozambique, Uganda och mer stöd till vindkraftsprojekt i Thailand. Nu har vi 300 träd i vår skog!

Spana in vår skog och plantera gärna ett 🌳 träd i den! Till Easy Staff-skogen

We offset our carbon footprint via Ecologi

 

Vi ser fram emot att fortsätta att förbättra vår personalapp och göra den ännu mer användarvänligt och effektivt för våra kunder.

 

Upptäck fördelar med Easy Staff

Testa gratis i 14 dagar