30 december 2023

Easy Staff uppmärksammas i HT

HT listar Easy Staff som 1 av 10 företag att hålla ögonen på inför 2024.

Företag att hålla koll på

Inför 2024 har HT tagit fram en lista över tio intressanta företag i Hudiksvall och Nordanstig där Easy Staff finns med. Vi tackar ödmjukt för uppmärksamheten och ser fram emot utvecklingen under 2024.

Läs hela artikeln: https://www.ht.se/2023-12-30/lista-tio-intressanta-foretag-infor-2024

Om Easy Staff

För att upprätthålla en produktiv och motiverande arbetsmiljö, är det av högsta vikt att personalen är engagerad och aktivt deltar i företagets arbetsprocesser. Vi har därför utvecklat en modern app med fokus på personalen, som är utformad för att öka engagemanget och deltagandet bland medarbetarna. Med denna app kan vi erbjuda kunder ett verktyg som hjälper till att stärka deras sammanhållning och utveckling.

Bolagets grundare och delägare består av företagsledare som byggt företag inom tillverkning och mjukvara. Appen har utvecklats tillsammans med HR-chefer och personal på OilQuick, bygg- och IT-bolag sedan år 2020 med Apptech som partner. Våra utvecklare och kundtjänst sitter i Hudiksvall och Göteborg.

Hur ser framtiden ut?

"Det är roligt att tänka på framtiden. Vi har många kunder i Hudiksvall och Gävleborg men appen har även spridit sig med kunder ner till Skåne.

Trots att vi fortfarande är ett relativt litet företag underlättar vi redan för flera hundra medarbetare varje dag.

I år lyckades vi dubblera antal aktiva konton i Easy Staff och har som mål att slå det under 2024 - Jonatan Håde, Customer Success"

Upptäck fördelarna med Easy Staff

Är du på jakt efter personalsystem, personalapp eller hrsystem men inte hittat rätt? Då kanske Easy Staff passar er! Boka en demo så visar vi allt. 

Vill du se efter själv? Skapa ett konto helt kostnadsfritt via formuläret. Inget kreditkort eller bindande avtal krävs.

 

Läs vår integritetspolicy

Läs tjänsteavtalet

 

Du kan även kontakta oss på: 021 - 80 07 70