Bli konkurrenskraftig med en personalapp

En personalapp för internkommunikation kan ge din organisation den där smarta och snabba skjutsen som ofta behövs. Minska antalet mail, förbättra säkerheten, väx snabbare som organisation och få nöjdare personal. I Easy Staff-appen har ni möjligheten att dela händelser, nyheter och bjuda in till olika aktiviteter. På så vis ökar ni inte bara engagemanget utan också deltagandet från medarbetarna. Koppla ihop företaget på ett enkelt och säkert sätt med en kommunikationsapp i fickan. - det kommer du inte att ångra!

Målare får beviljad ledighet i Easy Staff

Medarbetare

Du som medarbetare ska vara uppdaterade och delaktiga i det som sker. Vart är ni på väg? Vilka mål och utmaningar har ni? När är det dags för medarbetarsamtal, kick-off eller padel-turning? I appen får du notiser om nyheter och inbjudningar till olika aktiviteter. Du loggar snabbt in med BankID, inget användarnamn eller lösenord.

Hur blir det med semester eller distansarbete? I appen ansöker du om semester eller registrerar kundbesök, distansarbete, vab och sjukfrånvaro.

Senaste nytt

Håll dig uppdaterade på företagsnyheter, även på bygget, kontoret, fabriken eller om du är på resande fot. Använd appen på privat- eller företagsmobil, android eller iPhone.

Delta i event

Anmäl dig till företagsaktiviteter och se vilka som kommer på padel-turneringen eller kick-offen. Skulle du mot förmodan få hinder kan du enkelt ta bort din anmälan i appen.

Semestersansökan

Slipp sms och mail, skicka din ledighetsansökan och få svar av din närmaste chef. Gick solen i moln? Uppdatera din ansökan i appen.

Nå kollegor snabbt

Ta snabbt kontakt med varandra, hitta korrekta kontaktuppgifter och se närmast anhörig i händelse av olycksfall (eller hemliga överraskningar).

Din utveckling

Läs senaste utvecklingssamtalet och håll koll på dina mål. Se din uppdaterade rollbeskrivning och anställningsavtal i appen.

Lediga tjänster

Se alla lediga tjänster i organisationen. Är du en kandidat? Lämna intresseanmälan i appen.

Ledare och HR använder Easy Staff

Chef & HR

Som ledare måste du snabbt kunna informera alla eller vissa team inom organisationen med viktigt information. Berätta hur företaget går, vilka mål ni har och motivera personalen.

HR behöver verktyg för att effektivt onboarda och välkomna nyanställda till företaget och stötta befintlig personal.

Med appen kan ledare och HR-avdelningar skicka ut motivationsbrev, chef- och vd-brev, presentationer eller instruktioner till medarbetare i hela organisationen.

Kommunicera med personalen

Skicka ut motivationsbrev, chef- och vd-brev eller presentationer till alla i personalen eller utvalda avdelningar.

Automatisk onboarding

Anställda blir automatisk inlagda i Easy Staff från erat befintliga personalregister.

Nå extern personal

Kommunicera säkert med konsulter, extrapersonal och praktikanter.

Välkomna ny personal

Skicka välkomstmeddelande och låt hela organisationen hälsa nyanställda välkomna.

Hitta intern kompetens

Publicera jobbannonser för internrekrytering och hitta kandidater i organisationen.

Lediga tjänster

Se lediga tjänster på företaget och lämna intresseanmälan

Teamledare hanterar frånvaro i Easy Staff

Teamledare

Att vara teamledare är en viktig roll. Som teamledare är du ansvarig för sammanhållning och att alla i teamet strävar mot samma mål. Du behöver kunna motivera och utveckla teamet oavsett plats och dokumentera medarbetarnas utveckling.

För att bygga ett starkt team behöver du kommunicera effektivt. I appen har du full koll på ditt teams kalender, informerar om nyheter, bjuder in till aktiviteter och får snabb respons.

Kommunicera med teamet

Skicka ut motivationsbrev, veckobrev eller instruktioner till din grupp

Hantera ledighetsansökan

Se frånvaro och svara på ledighetsansökningar i appen och planera ledigheter i tid.

Utveckla kompetenser i teamet

Dokumentera medarbetarsamtal och uppföljningar för att bygga ännu starkare team

Bygg teamkänsla

Bjud in till aktiviteter och teambuildning - få svar direkt i mobilen.

Motivera teamet

Håll kursen, presentera avdelningens mål och resultat, motivera teamet och utveckla er tillsammans.

Utöka teamet

Lägg upp lediga tjänster, låt hela organisationen se vilken kompetens ni behöver. Vem vet, ni kanske redan har en kandidat, då kan de lämna intresseanmälan direkt i appen.

Utveckling och kompetens i Easy Staff

Organisationen

Som organisation behöver ni säkerställa att personalen mår bra. Ni behöver kunna stötta och utveckla team, även de som inte arbetar vid ett skrivbord. Personalen behöver ett enkelt verktyget som är säkert och kan användas på olika enheter.

Med Easy Staff kan ni som företag kommunicera på ett enklare och effektivare sätt, vilket leder till nöjdare personal, bättre resultat och minskade kostnader.

Förbättra informationssäkerheten

Med Easy Staff och BankID håller ni er information säker, så att ni kan vara helt trygga med att intern information når rätt person vid rätt tillfälle.

Attrahera personal

Erbjud modern teknik, som underlättar och effektiviserar arbetet och vardagen. Attrahera ny personal och få befintliga att presterar bättre och stanna längre.

Öka deltagande och engagemang

Inkludera hela organisationen, kommunicera och håll personalen delaktig och engagerad oavsett arbetsmiljö och mobilenhet.

Bygg starka team i verksamheten

Stärk relationen mellan ledare, teamleaders och medarbetare. Ge ledare ett digitalt verktyg som förbättrar deras ledarskap och låter dom utveckla ännu starkare team.

Erbjud en modern och enkel app

Ge alla i personalen en användarvänlig och säker mobilapp som fungerar på privat- och företagsmobil, Android eller iPhone.

Väx snabbare som organisation

Bli en konkurrenskraftig organisation och utveckla verksamheten fortare med en snabb app för intern kommunikation.


"Alla medarbetare upplever att vår nya app underlättar i deras vardag"

Malin Lindqvist, HR-chef, OilQuick

Få nöjdare personal

På 30 minuter visar vi hur ni skapar effektiv medarbetarkommunikation.


BOKA KOSTNADSFRI DEMO